Ervaringen van cliënt (vrouw, 39 jaar)

Jarenlang heb ik in een overleefstand gestaan. Ik ging maar door, totdat ik dat op een dag niet meer kon en in een burn-out belande. Ik was fysiek en emotioneel uitgeput.

Jenny heeft me geleerd om mijn gevoel weer toe te laten en me daar niet tegen te verzetten. En om te vertrouwen op mijn eigen draagkracht. Er kwam daarbij oud zeer naar boven en dat was heftig. Maar door het verdriet te laten komen werd het ook steeds een beetje lichter.

Jenny heeft me door aanraking en verschillende oefeningen mijn lijf weer laten voelen. En me bewust gemaakt waar mijn grenzen liggen. Want dat kun je voelen – je grenzen. Dat hoef je niet te beredeneren met je hoofd, je lichaam kan het je vertellen (voor mij een grootse ontdekking). Door daarnaar te luisteren heb ik geleerd dichter bij mezelf te blijven en dat zie ik als iets heel waardevols.

Inmiddels ben ik weer volledig aan het werk. Mijn leven is nog steeds druk – dat is niet veranderd – maar ik voel nu beter aan mijn lijf wanneer ik moet terugschakelen of wanneer een grens bereikt is. Maar ik voel óók, meer lichtheid in mijn leven, vertrouwen in mijzelf en verbinding met de mensen om me heen. Bedankt Jenny, voor je rust, wijsheid en begeleiding bij dit mooie proces.